Strik- og uldtrøjer m.m. - Norwool

Søger du en norsk uldtrøje, norsk sweater eller norsk striktrøje af 100% ren ny uld til en fornuftig og overkommelig pris, hvor der ikke er gået kompromis med kvaliteten, ja så finder du her på siden et udvalg af de meget lækre norske striktrøjer fra Norwool og Gjestal.

Uld har mangfoldige egenskaber, men kort fortalt er uld noget af det lækreste, mest varmegivende og naturlige materiale der findes.
En vigtig egenskab for uld er at det tempererer mere end det varmer. Med andre ord - uld er det bedste materiale til at sikre dig en konstant overfladetemperatur. De små krusninger i uldhårene bevirker, at uldtrøjen får et lag af stillestående luft, som netop er hemmeligheden i alt slags isolering. Ulden forbliver isolerende, selv i våd tilstand, idet luftrummene ikke fyldes med væske - dette skyldes den vandabsorberende egenskab i uldfibrene og ligeledes det naturlige fedtindhold (lanolinen) i ulden. Uldfiberen opsuger vandet i form af vanddampe, som indgår i en kemisk process under udvikling af varme. Det betyder, at ulden, som det eneste fibermateriale, er varmere i våd tilstand.
Uld kan suge og optage væske op til 40% af sin egen vægt, uden at føles våd eller ændre egenskaber.
Pleje og vaskeanvisning af din Norwool/Gjestal uldtrøje finder du i beskrivelsen for hver enkelt trøje.

Norske striktrøjer, uldtrøjer, sweatre fra Norwool & Gjestal - alle i 100% ren uld - høj kvalitet til meget fornuftige priser. Ligeledes uldsokker og lækre ragsokker i uld