Norsk cardigan uldtrøje - koks - 100% ren ny uld - Norwool

Norsk cardigan uldtrøje - koks - 100% ren ny uld - Norwool

899,00 DKK

Utrolig lækker cardigan i 100% ren ny norsk uld - en unisex uldtrøje fra det norske firma Norwool - god kvalitet til meget fornuftig pris - VÆLG venligst størrelse

Norwool's cardigan i 100% ren ny norsk uld er til både mænd og kvinder - dog skal du som kvinde vælge en størrelse mindre end du normalt bruger.

Vælg mellem flg. størrelser:
medium (M)
large (L)
x-large (XL)
2x-large (XXL)

NB! har du brug for en small (S) eller en 3x-large (XXXL) send os da blot en e-mail og vi skaffer den hjem til dig (5-8 dages leveringstid må derfor beregnes)

Pleje- og vaskeanvisning
Strik af 100% ren ny uld vaskes i lunkent vand eller håndvarmt vand med skånsom sæbe. Gerne rigtig uldvaskemiddel. Vrid ikke sweateren, men pres/klem den let og skyl efter med lunkent vand. Brug aldrig vaskemaskine eller tørretumbler. Når du vil tørre striktrøjen, så klem vandet ud af den og læg den til tørre på et håndklæde eller rul den ind i håndklædet. Når trøjen er næsten tør, kan du hænge den op på en bred bøjle for at lufte den.
Overdrevent vask af strik i 100% er aldrig godt. Hæng derfor i stedet sweateren ud i frisk luft, gerne blæsevejr eller endnu bedre hæng den ud i let frostvejr. Så renses trøjen, da der sker en kemisk renseeffekt mellem lanolinen (uldens naturlige fedtstof) og fugten. Hvis trøjen ikke direkte er beskidt, er dette langt den bedste løsning. Og alt lugt og sved er væk.

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0