Norsk kamgarns striktrøje - 100% ren uld - Gjestal/Norwool

Norsk kamgarns striktrøje - 100% ren uld - Gjestal/Norwool

1.049,00 DKK

Utrolig lækker norsk kamgarns striktrøje - fremstillet af 100% ren norsk uld - striktrøjen er forsynet med ægte norske hægter - fremstillet af det norske firma Gjestal - god kvalitet til meget fornuftig pris - VÆLG venligst størrelse

Denne sweater / uldtrøje / striktrøje / pullover, fra det norske firma Gjestal, er til både mænd og kvinder - dog skal du som kvinde vælge en størrelse mindre end du normalt bruger.

Vælg mellem flg. størrelser:
small (S)
medium (M)
large (L)
x-large (XL)
2x-large (XXL)
NB! skulle du nu bruge en x-small (XS) eller en 3x-large (XXXL) - send os da en e-mail og vi skaffer den hjem til dig indenfor ca. 4 arbejdsdage.

Pleje- og vaskeanvisning
Strik af 100% ren ny uld vaskes i lunkent vand eller håndvarmt vand med skånsom sæbe. Gerne rigtig uldvaskemiddel. Vrid ikke sweateren, men pres/klem den let og skyl efter med lunkent vand. Brug aldrig vaskemaskine eller tørretumbler. Når du vil tørre striktrøjen, så klem vandet ud af den og læg den til tørre på et håndklæde eller rul den ind i håndklædet. Når trøjen er næsten tør, kan du hænge den op på en bred bøjle for at lufte den.
Overdrevent vask af strik i 100% er aldrig godt. Hæng derfor i stedet sweateren ud i frisk luft, gerne blæsevejr eller endnu bedre hæng den ud i let frostvejr. Så renses trøjen, da der sker en kemisk renseeffekt mellem lanolinen (uldens naturlige fedtstof) og fugten. Hvis trøjen ikke direkte er beskidt, er dette langt den bedste løsning. Og alt lugt og sved er væk.

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Højde) 0
Størrelse (Bredde) 0