Tilbud
Arm Cirkulator

Arm Cirkulator

299,00 DKK 495,00 DKK

Model/Varenr.: octopus_01
Lagerstatus: Afsendelse indenfor 1-5 arbejdsdage
ks.

Dansk design og dansk produceret - udviklet af Erik Flyvbjerg - se filmen om opfinderen på TV2Fyn - klik her.

Arm Circulator er et let tilgængeligt multifunktionelt træningsredskab, som nemt monteres på døren eller på væggen med det tilhørende beslag. Den er udviklet med et gennemgående fokus på design og tilgængelighed, og henvender sig primært til ældre og personer med skulder, ryg og nakkeproblemer, samt virksomheder med medarbejdere der bruger mange timer foran en PC eller i arbejdsstillinger som kræver aktivering og hensyn til nakke og skuldre.

Der er mange funktionsmuligheder (se øvelser nedenfor) og fælles for alle er at de sætter gang i blodcirkulationen. Ved regelmæssige øvelser med brug af elastik oparbejdes tilmed en styrket muskulatur. Arm Circulator giver derved ”umiddelbar lindring ved ømme muskler i nakke, skulder, ryg og arme og forebygger spændinger i samme problem-områder. Den er et lille simpelt redskab, med en stor effekt.”

Kasper Ringsholt, Funktionel Fysioterapi, Odense.

Leveringsomfang:
Til Arm Circulatoren medfølger snor med håndtag, elastik og vejledning samt filtpuder. Pakket i fin gaveæskeHer ser du:
Foto 1: Arm Cirkulator

Foto 2: et nærbillede af Arm Circulatoren

Foto 3: Arm Circulatoren monteres på en dør

Foto 4: Arm Circulatoren i sin helhed med snor og elastik

 

Foto 5: snoren i brug


GODT BEGYNDT

se her hvordan

Foto 6: Basis øvelse med snoren
Stil dig med front mod Circulatoren og tag fat i håndtagene. Træk den ene arm frem for dig, mens den anden trækkes tilbage. Dernæst omvendt. Hold hele tiden armene tæt ind til kroppen, når du laver denne øvelse.

Foto 7:
Basis øvelse med elastikken
Her øger du, ved hjælp af elastikken, belastningen. Stil dig med ryggen til Circulatoren og tag fat i elastikken med begge hænder. Find en passende afstand alt efter hvordan modstanden i elastikken passer dig. Stræk armene ned langs siden i en glidende bevægelse og derefter langsomt op til du har armene op over hovedet. Hold hele tiden armene tæt ind til kroppen, når du laver denne øvelse. (Denne øvelse kræver, at Arm Circulatoren monteres på en vægskinne, som kan købes som tilbehør - se under relaterede produkter).

Men der er mange andre gode øvelser med elastikken, hvor Arm Circulatoren blot er monteret på døren. Eksempelvis følgende 2 øvelser;
1. stå med den ene side ind mod døren, tag fat i den ene ende af elastikken med armen ind mod døren - tag så fat i den anden ende med den anden hånd. Nu trækker du så armen væk fra døren i en glidende bevægelse. Vil du øge belastningen kan du lægge elastikken dobbelt - skift efter nogle gange så side og gentag øvelsen.
2. stå med front ind mod døren tag fat i hver ende af elastikken - før nu armene nedad i en glidende bevægelse mod dine lår og derefter langsomt op igen - sørg for at armene holdes tæt ind til kroppen.


Vi ønsker dig allerede nu rigtig god bedring og fornøjelse