Norsk striktrøje - brun - 100% ren ny uld

Norsk striktrøje - brun - 100% ren ny uld

599,00 DKK

Utrolig lækker norsk sweater, uldtrøje, striktrøje fra Norwool - fremstillet af 100% ren ny uld fra Norge - god kvalitet til meget fornuftig pris - VÆLG venligst størrelseNorwool's sweatre / uldtrøjer / striktrøjer er til både mænd og kvinder - dog skal du som kvinde vælge en størrelse mindre end du normalt bruger.

Vælg mellem flg. størrelser:
medium (M)
large (L)


Pleje- og vaskeanvisning
Strik af 100% ren ny uld vaskes i lunkent vand eller håndvarmt vand med skånsom sæbe. Gerne rigtig uldvaskemiddel. Vrid ikke sweateren, men pres/klem den let og skyl efter med lunkent vand. Brug aldrig vaskemaskine eller tørretumbler. Når du vil tørre striktrøjen, så klem vandet ud af den og læg den til tørre på et håndklæde eller rul den ind i håndklædet. Når trøjen er næsten tør, kan du hænge den op på en bred bøjle for at lufte den.
Overdrevent vask af strik i 100% er aldrig godt. Hæng derfor i stedet sweateren ud i frisk luft, gerne blæsevejr eller endnu bedre hæng den ud i let frostvejr. Så renses trøjen, da der sker en kemisk renseeffekt mellem lanolinen (uldens naturlige fedtstof) og fugten. Hvis trøjen ikke direkte er beskidt, er dette langt den bedste løsning. Og alt lugt og sved er væk.

Størrelse (Længde) 0
Størrelse (Bredde) 0