Smeltelyset Outdoor - DENK Keramik

Alle produkterne er håndlavede (handmade in Germany) fra det tyske familiejede firma Denk Keramische Werkstätten i Coburg og kun de bedste naturlige råstoffer er brugt til at skabe disse kvalitetsprodukter.

CeraNatur®, CeraLava® og Granicium®
hedder råstofferne, som er udviklet af Denk selv og dermed også kun findes hos Denk - de er alle frostsikre, vejr- og farvebestandige. Du får 15 års garanti på disse materialeegenskaber.

Das Schmelzfeuer® - smelteild, smeltebål, smelteflamme ja, kært barn mange navne - vi har dog valgt at kalde den Smeltelyset® . På en elegant, romantisk og super genial måde kan du nu genbruge alle dine stumper af stearinlys.

Havefaklen som ikke blæses ud SE FILMEN - klik på billedet 


preload spinner

Denk Keramische Werkstätten står bag "Das Schmelzfeuer", som vi på dansk har døbt Smeltelyset. Smeltelyset består af en keramikskål, hvor der i midten sidder en metalcylinder og inde i denne metalcylinder sidder der en langtidsholdbar væge lavet af glasfiber. Vægen tændes og man lader Smeltelyset være tændt i minumum 60 minutter, så metalcylinderen bliver brændende varm og dermed smelter det omkringliggende stearin. En bæredygtig løsning til genbrug af alle din stearinlys rester. Du smider blot din rester af stearinlys op i skålen og Smeltelyset bruger stumperne af stearin som brændstof.

Hvis du er på jagt efter en anderledes og hyggelig lyskilde til terrassen eller haven, i stedet for de traditionelle havefakler, så er Smeltelyset fra Denk Keramik en genial løsning. Smeltelyset den bæredygtige havefakkel.