Bamser - Årsbamsen®

Årsbamsen® - vi har dem alle på lager - Årsbamserne - den ideelle gaveidé til det nyfødte barn, konfirmanden, studenten, turisten og samleren – hvor årsbamsen vil være et kært minde om en særlig begivenhed i livet – en særlig dag, periode eller det særlige år.

Årsbamsen® bliver leveret med et certifikat til brug for blandt andet samlere og er et bevis på, at det er den originale årsbamse.

Det var HARALD, der startede det hele i 2004. Du kan hos LP-Sales se og bestille alle Årsbamserne. Prisen for de tidligere årgange er meget variable p. g. a. udbud og efterspørgsel,da årsbamsen® er gået hen og blevet et eftertragtet samleobjekt. Hos LP-Sales finder du samtlige årgange.

Årsbamsen® - Bear of the Year - der Jahresteddy

ÅRSBAMSEN 2013 bliver desværre den sidste udgave her i butikken.

Årsagen til dette er, at vi nu i flere år forgæves har ventet på svar fra firmaet bag Årsbamsen vedr. årgang 2014, 2015, 2016, 2017 og til nu - vi har desværre endnu ikke kunnet få et svar på hvad der sker og om der sker noget - så derfor sælger vi nu ud af vort varelager af Årsbamser med en betragtelig rabat på samtlige årgange - gælder så længe lager haves.

Vi beklager dybt denne situation, som desværre er uden for vores kontrol.