Kontakt os - vi står klar

Besøg også vores fysiske butik i Otterup på Nordfyn.
Butik Lille Per

Hjorslevvej 29

5450 Otterup

Se åbningstider på: www.butiklilleper.dk


Firmanavn og faktureringsadresse m.m.
LP-Sales v/Per Springborg
Bakkevej 12
5450 Otterup

Tlf: (+45) 6155 3016
E-mail:
lp-sales@mail.dk
Web: www.lp-sales.dk


CVR-nr.: DK 2783 5732

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Per Springborg
 (det er mig på øverste billede)

______

Har du lyst til at blive orienteret om nye spændende produkter, nye tiltag, gode tilbud og konkurrencer hos LP-Sales -

ja så vil det være en rigtig god ide, at tilmelde dig vort nyhedsbrev, så vil du nemlig automatisk blive orienteret.

Tilmeld dig vort nyhedsbrev - klik her

______

Hos LP-Sales finder du inspiration til hus og have - til såvel inde- som til udeliv - både til sommer og vinter.

 

Du finder et kæmpe udvalg af norske striktrøjer, dejlig varme uldsweatre - norsk eller islandsk sweater - norsk strik med windstopper og de lækreste uldsokker, strikhuer, luffer, halstørklæder, cardigans fra det norske firma Norwool og Gjestal - alt til rigtige fornuftige priser.

 

Uldundertøj fra Joha - både til damer og herrer og lidt til børnene - undertrøjer, t-shirt, kortærmet bluser, langærmet bluser, shorts, short tights, boxer shorts,

leggins, trusser, halsedisser, "slap-a-bukser", hyggebukser og meget mere. 100% merinould, bambus og lycra, uld og silke.

Joha rigtig god kvalitet til rigtige fornuftige priser. 

 

Dansk hygge når det er bedst - Filtede hjemmesko - de originale danske fra Glerups - sutsko, filtsko, hyggesko, futter, tøfler, støvler, filtstøvler - høj kvalitet til fornuftig pris - en gang en glerups altid en glerups - stærk vanedannende, som ofte fører til afhængighed. Glerups hjemmesko fås i størrelserne fra 19 til 51 - altså fra babyen til den granvoksne mand. Glerups futter er noget der dutter.

Finurlige og søde figurer fra Maileg er også med i vort sortiment - vi har et lille udvalg på nettet - men mere i vores fysiske butik.

Er du til bål og brand og hygge i såvel haven som på terrassen, ja så er LP-Sales stedet, hvor du finder det rigtige bålgrej og udstyr til at grille og til madlavning i det fri. Hos os finder du den originale danske BålGrill samt bålfade, bålsteder og mobile bålpladser samt et stort udvalg af tilbehør og båludstyr fra Nielsen Outdoor Solutions i Tommerup på Fyn. Ligeledes tilbydes du et udvalg af unikke bål-/grillprodukter fra det tyske firma Denk Keramische Werkstätten - bålfad i keramik og rustfri stål - så bliver kvaliteten ikke bedre. Hygge på højt plan og i mange mange år.

Er du til hygge og anderledes afslapning - ja så har vi måske lige hængekøjen, hængestolen eller sofaen du altid har drømt om. - vi har et bredt udvalg af de kendte brazilianske hængemøbler og hængekøjer fra AMAZONAS. Ophængsbeslag, swivel, kæder og meget andet tilbehør til hængekøjer finder du også on-line i vores web-shop.

Har du ubudne gæster i haven, og vil ikke bruge sneglegift, sneglehegn eller andre alternative metoder, ja så er muligheden her for at finde en effektiv fælde til dræbersnegle - vi tilbyder dig 2 gode modeller - Den store ølfælde fra EB-Rør og Gufle dræbersneglefælden lige til at stikke i et mælkekarton e.lign.

Hygge i haven med smeltelys fra DENK Keramik - Das Schmelzfeuer - direkte oversat til dansk betyder det "smeltebål" eller "smelteild", men kan jo også med rette kaldes for "stearinflammen", da du skaber denne romatiske havebelysning ved at lægge dine stearinstumper/ -rester ned i smeltelyset og så er smeltekredsløbet sat i gang. Smeltelyset Outdoor - havefakkel til genbrug af rester af stearin.

Wellness og romantiske indendørs belysning - Smeltelyset Indoor - din miljøvenlige elegante lyskilde. Tilsæt et par dråber af den naturrene æteriske relax olie og den romantiske stemning er skabt til både fest og hyggeligt samvær.

Er du til bordpynt og anderledes borddækning så finder du her pynten til enhver festlig lejlighed - konfirmationen, housewarmingparty, studenterfest, rund fødselsdag. Servietringe, glaspynt, pynt til stearinlys, festlig og dekorativ pynt til bloklysene alle i eget design og egen fremstilling.

Er du samler af bløde værdier - så er de nuttede Årsbamser måske lige dig eller en god gaveidé til en af dine nærmeste. 

Sætter du pris på pynt til dig selv eller pynt til hende du elsker - se det store smykkeudvalg - alt i eget design - halskæder, ørestikker, øreclips, øreringe, armbånd.

Du kan hos LP-Sales også finde et stort udvalg af glassmykker - alle håndlavet af den danske glaskunstner Karin Winther fra Ebeltoft. Halskæder, fingerringe og armbånd - en anderledes gave til dig selv eller til hende du elsker. Se alle glassmykkerne her.

Da LP-Sales samarbejder med flere danske kunstnere vil du også kunne finde en række udvalgte produkter indenfor dansk kunsthåndværk - bl.a. Printz Keramik - KW-Design 

Har du et stillesiddende arbejde eller skal du blot have trænet dine armmuskler lidt op - så få gang i blodcirkulationen med multifunktionsredskabet - Arm Cirkulator. Arm Ciculatoren er udviklet af Erik Flyvbjerg i en alder af 74 år. Erik Flyvbjerg holder til i Otterup på Fyn og har til formålet etableret firmaet Octopussy Development, hvor han samarbejder med fysioterapeuter omkring udviklingen af nye træningsredskaber for ældre, for sportsfolk, som skal genoptrænes og for dig, som måtte have et stillesiddende arbejde. Se arm cikulatoren her.

Juleaften med sin pynt - pynt til juletræet - juletræsfod som sikrer dig et lige juletræ år efter år - så er det også hos LP-Sales.

Nyder du dyr i haven - ja, så finder du også hos os en række spændende produkter til havens nyttedyr og fugle - fuglebad, drikketrug, pindsvinehule, fuglehalvtag, bolig til brumbassen, skrubtudsebo m.m. alle produkter fremstillet i kvalitets keramik fra Denk Keramische Werkstätten i Tyskland. Se alle produkterne under haveudstyr i vores web-shop.

Kender du det, at skeen eller gaflen glider ned i fadet og bliver sat til med sovs - hos LP-Sales finder du den lille fikse skestopper, skeholder - stop2slip - så er det slut med pletter på dugen og tøjet. Stop skeen. Du kan også blive forhandler af denne lille opfindelse, som vi står bag - besøg www.stop2slip.dk og lad os høre fra dig.

Snackbird - er en dansk opfindelse - genial, elegant og hygiejnisk måde at servere snacks på til dine gæster. Printz Keramik står bag denne geniale opfindelse. Fås også i mindre udgave til groft salt og peber. Vi tilbyder dig også kaffe-/thekopper, portionsskåle, utrolig dekorative og meget anderledes urtepotter, et keramisk sæt til servering af kaviar og vodka. Dansk fremstillet brugskunst når det er bedst fra den danske pottemager Annette Printz fra Mols.

Kend dit hus, kend din have, kend dit hjem, kend din krop og kend dit glas fra LP-Sales.

Nogle mennesker har høfeber, mælke- eller glutenallergi eller en anden form for allergi. Ja nogle har også allergi overfor stearin, hører du til sidstnævnte kategori eller synes du blot som mange andre, at batteridrevne "stearinlys" er en genial ting -  jeg så finder du også hyggebelysning af særklasse hos LP-Sales - vi har samlet et bredt udpluk af Sirius Lysdekorationer - batteridrevet vokslys - bloklys - fyrfadslys - alle med en varm og livagtig glød. LED bloklys, lyskæder og mange andre dekolys 

PUR gummi er materialet som kendetegner produkterne fra SEJ Design - dækkeservietter og -tallerkner, urtepotter, krus, vaser, oliebakker, cafébakke, sæbeskåle, serveringsbakke - Sejt brugskunst i kvalitetsgummi tåler både frost og varme og er farvebestandige. Særdeles rengøringsvenlige.

Gamle bildæk, ja Dacarr produkterne, som vi tilbyder er fremstillet af brugte bildæk - Goodyear, Michelin, Nokia, Continental og mange andre dæknavne er omdannet til dekorative og funktionelle kurve, fade og potter - se vort udvalg af de original dacarr produkter

Lagersalg, fabrikssalg, fødselsdagssalg, jubilæumsudsalg, oprydningsudsalg, tilbudsaviser, tilbudsvarer, varer til spotpriser, udsalg, tilbud, restpartier, varer til 50%, ti-kroners marked, foræringspriser - alt det er ikke noget du finder hos LP-Sales - vi har samlet nogle varer under restsalg som sælges efter først til mølle princippet.

Kvalitetsvarer når de er bedst - de fleste kan også ses og berøres i vor lille butik.

Vore leverandører bliver nøje udvalgt - din garanti for et godt produkt, som vi står 100% inde for.

Vi glæder os til dit besøg.

Med venlig hilsen
Per Springborg