Glerups - filt futter, sko og støvler

Glæd dig - vi opdaterer siderne løbende med de lækre filt sutsko fra Glerups - futter til både ham og hende til ude og inde - til børn og den lille ny.

Du har også mulighed for fysisk, at se, prøve og købe en glerups i Butik Lille Per i Otterup på det skønne Nordfyn.

preload spinner

En glerups - er en rigtig hyggeting til hele familien - babysko, børnesko, juniorsko og sko til voksne både kvinder og mænd. Smutter du først i en glerups, så vil du altid vælge en glerups.

En glerups hjemmesko findes som filtsko, filtet tøffel eller filtstøvle. Glerups futter eller sutsko, som en glerups også kaldes, tilpasser sig efter din fod. Når du vælger en glerups hjemmesko skal du bruge størrelsen, som du bruger i dine almindelige sko. Vi har et kæmpe udvalg af glerups futter - ønsker du at prøve en glerups inden du køber, så er det muligt ved et besøg i vores Butik Lille Per. Butik Lille Per er ingen skobutik, men vi har netop af glerups filtede hjemmesko et temmelig bredt udvalg. 

Morgentøfler eller du kalder det måske for morgensutter og andre kalder det for futtelutter - uanset hvad du kalder en hjemmesko ja så har glerups svaret på dit behov. Ønsker du dig en tøffel med lædersål, så får du en glerups filttøffel med lædersål. Ønsker du dig en morgensko eller hjemmesko med lædersål, så kan du få en glerups filtsko med lædersål. Er dit ønske mere over i retning af en hygge støvle, ja så har du muligheden for at vælge en filtet glerups hyggestøvle. Filtstøvle med lædersål en rigtig hygger i hjemmet.

Udesko eller indesko - er du i tvivl så vælg en glerups filtsko med naturgummisål. Sålen i naturgummi kan enten være i lys honey eller sort naturgummi. Du kan også få en glerups støvle med gummisål eller for den sags skyld også en filttøffel med enten lys eller sort naturgummi sål. 

En glerups sutsko, anbefales af Glerups, at blive brugt med bare fødder, idet den filtet uldsko er temperaturegulerende - den virker både varmende og kølende. Filt futter fra Glerups er det sikrer valg af hjemmesko - en glerups er utrolig slidstærk og har en perfekt pasform, idet den tilpasser sig efter din fod. 

En glerups går du ikke fejl af, men pas på for den er stærk vanedannende- en glerups kan føre til afhængighed.