Om os

LP-Sales v/Per Springborg, som blev grundlagt i 2004, tilbyder dig, som kunde, et bredt og spændende udvalg af brugskunst, gaveartikler og nyttige ting både til sjov, hygge og alvor.

Hvorfor så kalde firmaet LP-Sales, når det overhovedet ikke har noget med LP plader og vinyl at gøre - jo det er så simpelt L(Lille) P(Per) Sales (salg/sælger) - så det står for, at Lille Per sælger 

 

Jeg har valgt, at kombinere webshoppen med en fysisk butik i Otterup på Fyn, hvor vi holder til. Hvad skal sådan en butik så hedde, ja den kan jo ikke hedde andet end Butik Lille Per.

Så ønsker du at se en vare før et køb er dette muligt fra den 1. december 2020 i Butik Lille Per, her vil du kunne se og røre ved de fleste af vore produkter.

 

Produkterne er alle af høj kvalitet og vi gør meget ud af at finde de helt rette samarbejdspartnere. Enkelte af produkterne har vi ikke selv på lager, det er derfor vigtigt at kunne stole på producenten, som vil stå for forsendelsen.

 

Når du bestiller en vare hos LP-Sales ydes den bedst tænkelige service for at netop du føler dig godt behandlet hele vejen igennem - dette naturligvis også hvis du skulle fortryde et køb eller du måtte have en reklamation af den ene eller anden grund.

 

Vi gæder os til at servicere dig.

 

Med venlig hilsen

LP-Sales

 

Per Springborg

 

Vores kontaktdata finder du her